Обов'язкові компоненти |
ОК 1 |
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві |
4 |
|
ОК 2 |
Кваліфікаційна дипломна робота |
18 |
|
ОК 3 |
Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі |
4 |
|
ОК 4 |
Корпоративне та антикризове управління |
4 |
|
ОК 5 |
Методика викладання дисциплін у вишах |
3 |
|
ОК 6 |
Методологія і організація наукових досліджень |
3 |
|
ОК 7 |
Науково-педагогічний практикум |
8 |
|
ОК 8 |
Організація обслуговування туристів у готелях |
6 |
|
ОК 9 |
Переддипломна практика |
12 |
|
ОК 10 |
Стратегічний менеджмент та маркетинг в готельно-ресторанній справі |
4 |
|
|
Загальний обсяг обов'язкових компонентів: |
66 |
|
Вибіркові компоненти |
|
Загальний обсяг вибіркових компонентів: |
24 |
26.66%
|
|
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ |
90 |
|