Перелік компонентів освітньої програми

Код компонента Компоненти освітньої програми (навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота) Кількість кредитів ЄКТС Форма підсумкового контролю
Обов'язкові компоненти
ОК 1 Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві 4
ОК 2 Кваліфікаційна дипломна робота 18
ОК 3 Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі 4
ОК 4 Корпоративне та антикризове управління 4
ОК 5 Методика викладання дисциплін у вишах 3
ОК 6 Методологія і організація наукових досліджень 3
ОК 7 Науково-педагогічний практикум 8
ОК 8 Організація обслуговування туристів у готелях 6
ОК 9 Переддипломна практика 12
ОК 10 Стратегічний менеджмент та маркетинг в готельно-ресторанній справі 4
Загальний обсяг обов'язкових компонентів: 66
Вибіркові компоненти
Загальний обсяг вибіркових компонентів: 24 26.66%
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ 90