- ФК1
- Здатність застосовувати науковий, аналітичний, методичний інструментарій, використовувати міждисциплінарні дослідження аналізу стану розвитку глобальних та локальних ринків готельних та ресторанних послуг для розв’язання складних задач розвитку готельного і ресторанного бізнесу
- ФК2
- Здатність систематизувати та синтезувати інформацію для врахування крос-культурних особливостей функціонування суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу
- ФК3
- Здатність планувати та здійснювати ресурсне забезпечення діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу
- ФК4
- Здатність створювати і впроваджувати продуктові, сервісні, організаційні, соціальні, управлінські, інфраструктурні, маркетингові інновації у господарську діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу
- ФК5
- Здатність забезпечувати ефективну сервісну, комерційну, виробничу, маркетингову, економічну діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу
- ФК6
- Здатність координувати та регулювати взаємовідносини з партнерами та споживачами
- ФК7
- Здатність до підприємницької діяльності
- ФК8
- Здатність розробляти антикризові програми корпорацій, готельних та ресторанних мереж, суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.
- ФК9
- Здатність забезпечувати якість обслуговування споживачів готельних та ресторанних послуг.
- ФК10
- Здатність застосовувати принципи соціальної відповідальності в діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу.
- ФК11
- Здатність до самостійного опанування новими знаннями, використання інноваційних технологій у сфері готельного та ресторанного бізнесу.
- ФК12
- Здатність інтегрувати знання та розв’язувати складні задачі готельно-ресторанної справи у мультидисциплінарних контекстах, у нових або незнайомих середовищах за наявності неповної або обмеженої інформації.
- ФК13
- Здатність ідентифікувати класифікаційні ознаки світових ринків готельних і туристичних послуг
- ФК14
- Здатність застосовувати базові методи ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі та користуватись автоматичними економічними програмами розрахунків
- ФК15
- Здатність визначати вплив внутрішніх та зовнішніх факторів на функціонування підприємств гостинності для обґрунтування бізнес-проектів.
- ФК16
- Здатність використовувати методи наукових досліджень у сфері гостинності.