- РН1
- Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці основні положення законодавства, національних і міжнародних стандартів, що регламентують діяльність суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу
- РН2
- Знати, розуміти і вміти використовувати на практиці базові поняття з теорії готельної та ресторанної справи, організації обслуговування споживачів та діяльності суб’єктів ринку готельних та ресторанних послуг, а також суміжних наук
- РН3
- Вільно спілкуватися з професійних питань державною та іноземною мовами усно і письмово
- РН4
- Аналізувати сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності та рекреаційного господарства
- РН5
- Розуміти принципи, процеси і технології організації роботи суб’єктів готельного та ресторанного бізнес
- РН6
- Аналізувати, інтерпретувати і моделювати на основі існуючих наукових концепцій сервісні, виробничі та організаційні процеси готельного та ресторанного бізнесу
- РН7
- Організовувати процес обслуговування споживачів готельних та ресторанних послуг на основі використання сучасних інформаційних, комунікаційних і сервісних технологій та дотримання стандартів якості і норм безпеки
- РН8
- Застосовувати навички продуктивного спілкування зі споживачами готельних та ресторанних послуг
- РН9
- Здійснювати підбір технологічного устаткування та обладнання, вирішувати питання раціонального використання просторових та матеріальних ресурсів
- РН10
- Розробляти нові послуги (продукцію), використовуючи сучасні технології виробництва та обслуговування споживачів
- РН11
- Застосовувати сучасні інформаційні технології для організації роботи закладів готельного та ресторанного господарства
- РН12
- Здійснювати ефективний контроль якості продуктів та послуг закладів готельного і ресторанного господарства
- РН13
- Визначати та формувати організаційну структуру підрозділів, координувати їх діяльність, визначати їх завдання та штатний розклад, вимоги до кваліфікації персоналу
- РН14
- Організовувати роботу в закладах готельного і ресторанного господарства, відповідно до вимог охорони праці та протипожежної безпеки
- РН15
- Розуміти економічні процеси та здійснювати планування, управління і контроль діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу
- РН16
- Виконувати самостійно завдання, розв’язувати задачі і проблеми, застосовувати їх в різних професійних ситуаціях та відповідати за результати своєї діяльності
- РН17
- Аргументовано відстоювати свої погляди у розв’язанні професійних завдань при організації ефективних комунікацій зі споживачами та суб’єктами готельного та ресторанного бізнесу
- РН18
- Презентувати власні проекти і розробки, аргументувати свої пропозиції щодо розвитку бізнесу
- РН19
- Діяти у відповідності з принципами соціальної відповідальності та громадянської свідомості
- РН20
- Розуміти вимоги до діяльності за спеціальністю, зумовлені необхідністю забезпечення сталого розвитку України, її зміцнення як демократичної, соціальної, правової держави
- РН21
- Розуміти і реалізувати свої права і обов’язки як члена суспільства, усвідомлювати цінності вільного демократичного суспільства, верховенства права, прав і свобод людини і громадянина в Україні
- РН22
- Зберігати та примножувати досягнення і цінності суспільства на основі розуміння місця предметної області у загальній системі знань, використовувати різні види та форми рухової активності для ведення здорового способу життя