Обов'язкові компоненти |
ОК 1 |
Конституційні права і свободи людини в Україні |
3 |
Залік |
ОК 2 |
Історія розвитку світового туризму |
5 |
Залік |
ОК 3 |
Інформаційні системи та технології |
5 |
Залік |
ОК 4 |
Організація анімаційних послуг |
5 |
Екзамен |
ОК 5 |
Туристичні ресурси України |
4 |
Екзамен |
ОК 6 |
Рекреаційна географія |
4 |
Залік |
ОК 7 |
Активний туризм |
5 |
Залік |
ОК 8 |
Рекреаційні комплекси |
4 |
Залік |
ОК 9 |
Ораторське мистецтво |
3 |
Залік |
ОК 10 |
Організація послуг харчування |
4 |
Залік |
ОК 11 |
Іноземна мова в галузі |
11 |
Екзамен |
ОК 12 |
Технологія ресторанної справи |
4 |
Екзамен |
ОК 13 |
Технологія готельної справи |
5 |
Залік |
ОК 14 |
Технологія туристичної діяльності |
5 |
Екзамен, КР |
ОК 15 |
Основи наукових досліджень |
3 |
Залік |
ОК 16 |
Економіка туризму |
10 |
Екзамен, КР |
ОК 17 |
Організація екскурсійних послуг |
7 |
Екзамен |
ОК 18 |
Туристичне країнознавство |
5 |
Екзамен |
ОК 19 |
Організація транспортних подорожей |
4 |
Залік |
ОК 20 |
Туроперейтинг |
4 |
Екзамен |
ОК 21 |
Рекреалогія та санаторно-курортне лікування |
3 |
Залік |
ОК 22 |
Організація підприємницької діяльності |
4 |
Залік |
ОК 23 |
Маркетинг в туризмі |
6 |
Екзамен, КР |
ОК 24 |
Ризики та економічна безпека турфірм |
4 |
Залік |
ОК 25 |
Міжнародний туризм |
5 |
Екзамен |
ОК 26 |
Менеджмент туризму |
5 |
Екзамен |
ОК 27 |
Українці в європейському дискусі |
3 |
Екзамен |
ОК 28 |
Українська мова за професійним спрямуванням |
3 |
Екзамен |
ОК 29 |
Безпека в туризмі |
3 |
Залік |
ОК 30 |
Навчальна практика |
9 |
Диф. залік |
ОК 31 |
Виробнича практика |
9 |
Диф. залік |
ОК 32 |
Переддипломна практика |
4.5 |
Диф. залік |
ОК 33 |
Атестація |
1.5 |
Екзамен |
ОК 34 |
Кваліфікаційна робота (дипломування) |
10.5 |
д/а |
|
Загальний обсяг обов'язкових компонентів: |
170.5 |
|
Вибіркові компоненти |
|
Загальний обсяг вибіркових компонентів: |
69.5 |
28.95%
|
|
ЗАГАЛЬНИЙ ОБСЯГ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ |
240 |
|